Trekke tilbake en protokoll

Denne guiden vil vise deg hvordan du trekker tilbake en protokoll i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden vil vise deg hvordan du trekker tilbake en protokoll i Orgbrain

1. Møter

Av ulike årsaker kan det være aktuelt å trekke tilbake en protokoll. Skulle det være aktuelt, gå til Møter

Møter

2. Signering

Møtestatus er Signering, altså at protokoll er sendt til signering

Signering

3. Gå til protokoll

Velg Gå til protokoll

Gå til protokoll

4. Lag nytt utkast til protokoll

For å trekke tilbake protokollen, klikk på Lag nytt utkast til protokoll

Lag nytt utkast til protokoll

5. OK

Klikk OK

OK

6. Send protokoll til signering

For å sende protokollen til signering, klikk på Send protokoll til signering

Send protokoll til signering

7. Signeringsoppsett

Velg signeringsoppsett. Jeg bruker Orgbrain eSign i dette eksempelet

Signeringsoppsett

8. Huk av

Huk av hvem du ønsker å sende protokollen til

Huk av

9. Send

Klikk på Send

Send

10. OK

Klikk OK

OK

11. Signering

Protokollen er igjen sendt ut til signering

Signering

Takk for at du så denne videoen. Guiden dekket trinnene for å trekke tilbake en protokoll i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss