Styrematch for kandidater som søker styreverv

Vi vil i denne guiden gi deg en rask innføring i hvordan du kan benytte Styrematch for å finne det perfekte styreverv eller annet selskapsverv.

Hei, og velkommen til Orgbrain. Før vi går videre, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby våre brukere bedre og mer effektiv opplæring. Jeg vil i denne guiden gi deg en rask innføring i hvordan du kan benytte Styrematch for å finne det perfekte styreverv eller annet selskapsverv.

1. Styrematch meg

Styrematch er en tjeneste som bruker algoritmer for å hjelpe kandidater som er interesserte i verv i styrer, komiteer, advisory boards og lignende posisjoner, med å komme i kontakt med virksomheter som søker etter slike kandidater. Ved å opprette en bruker hos Orgbrain, kan du enkelt opprette en profil gjennom valget "Styrematch meg", i venstremenyen.

Styrematch meg

2. Kom i gang

La oss komme i gang ved å klikke på "Kom i gang".

Kom i gang

3. Opprett profil

Jeg kommer nå til "Min side". I dette eksemplet har jeg ennå ikke opprettet en profil, så jeg velger å klikke på "Opprett profil".

Opprett profil

4. Min profil

Du kommer nå til en side der du kan legge inn informasjon om deg og hvilken rolle du søker posisjon til. Her er det en fordel om at du legger inn så mye og så presis informasjon som mulig, da det er denne informasjonen som algoritmene benytter for å finne en god match. Du kan når som helst justere informasjon som du legger inn på din profil.

Min profil

5. Profil

Øverst til høyre har du noen viktige innstillinger. Her har du mulighet til å velge om din profil skal være publisert eller ikke. Dette gjør at du når som helst kan ta en pause i søket etter nye verv. Du kan også velge å være anonym, slik at navnet ditt ikke vises for andre.

Profil

6. En kort beskrivelse

Et annet viktig felt er feltet der du kan gi en kort beskrivelse av deg selv. Dette er viktig da den første delen av teksten vil ligge øverst i visningen som blir presentert for virksomheter som får en match med din profil.

En kort beskrivelse

7. Type verv

Legg inn hvilke verv du er på utkikk etter. Her kan du huke av for et eller flere verv.

Type verv

8. Lagre

Etter at du har lagt inn informasjon på din profil, klikker du "Lagre".

Lagre

9. Publiser profil

Du vil da bli spurt om du bare ønsker å lagre profilen din som et utkast, eller om du også ønsker å publisere profilen din. Uansett hva du velger, kan du enkelt endre mening senere.

Publiser profil

10. Profil

Etter at du har publisert profilen din, vil du få tilgang til alle stillinger som matcher med din profil ved å klikke på "Finn verv".

Profil

11. Finn verv

Du vil se alle annonser som oppnår en score over et fastsatt minimumskrav i våre algoritmer. Annonser med høyest score vil vises øverst.

Finn verv

12. Filtre

Hvis det er mange treff på din match, kan du foreta en ytterligere filtrering av søket ditt ved hjelp av feltene over annonsene.

Filtre

13. Stillingsannonse

Inne på en annonse kan du gjøre en vurdering av stillingen, som kun er synlig for deg.

Stillingsannonse

14. Interessant

Denne vurderingen vil vises i annonsevisningen, noe som gjør det lettere for deg å holde oversikt over de forskjellige stillingene.

Interessant

15. Stillingsannonse

Inne på annonsen er det også mulig for deg å sende en melding til virksomheten ved å bruke knappen "Meld interesse".

Stillingsannonse

16. Meld interesse

Et dialogvindu vil åpne seg hvor du kan skrive en melding. Når meldingen er sendt, vil virksomheten motta en e-post med informasjon om at de har fått en henvendelse på Styrematch. Tilsvarende vil du motta en e-post hvis en virksomhet ønsker å kontakte deg.

Meld interesse

17. Henvendelser

Ved å gå til fanen "Henvendelser" finner du en oversikt over alle henvendelser du har sendt, samt henvendelser og svar du har mottatt. Du har også muligheten til å starte en dialog med en annonsør ved å bruke funksjonen "Skriv en melding".

Henvendelser

18. Styrematch

Dette var en kort introduksjon til hvordan du kan starte søket etter det perfekte verv ved å bruke Styrematch.

Styrematch

Takk for at du så denne videoen. Ønsker du ytterligere informasjon om Styrematch eller har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt med oss i Orgbrain.