1. Support
  2. Møter
  3. Generalforsamling/Årsmøte

Stemmesedler for generalforsamling

Denne veiledningen vil hjelpe deg med å bruke Orgbrain for opprettelse av stemmesedler i en generalforsamling/årsmøte

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen vil hjelpe deg med å bruke Orgbrain for opprettelse av stemmesedler i en generalforsamling/årsmøte

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Finn møtet

Finn møtet

Finn møtet

3. Meny

Klikk på tre prikker

Meny

4. Lag stemmesedler

Velg Lag stemmesedler

Lag stemmesedler

5. Velg agendapunkter

Opprett stemmesedler til ønskede agendapunkter. Du kan lage stemmesedler til alle agendapunkter som krever en avstemning eller velge å lage til bare noen

Velg agendapunkter

6. Huk av

Huk av for agendapunktene du ønsker å lage stemmesedler til

Huk av

7. Neste

Klikk neste for å fortsette

Neste

8. Huk av

Huk av for hvilke deltakere du ønsker å lage stemmesedler til

Huk av

9. Lag PDF

Lag stemmesedler ved å klikke på knappen

Lag PDF

10. Stemmesedlene

Stemmesedlene vil lastes ned på din datamaskin. Sedlene finnes også under Filvedlegg i møtet. Stemmesedlene kan lastes ned herfra og skrives ut om ønskelig

Stemmesedlene

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen viste hvordan du kan bruke Orgbrain for opprettelse av stemmesedler i en generalforsamling/årsmøte. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain