1. Support
  2. Møter
  3. Generalforsamling/Årsmøte

Stem på generalforsamling/årsmøte

Denne guiden viser hvordan du legger inn din stemme på et agendapunkt på en generalforsamling/årsmøte

Denne guiden viser hvordan du legger inn din stemme på et agendapunkt på en generalforsamling/årsmøte

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Velg møte

Klikk på møtet du skal inn i

Velg møte

3. Møtet

Du er nå inne i møtet. Bla ned for å se agendaen

Møtet

4. Agendapunkt beslutning

Klikk på agendapunktet for å åpne det

Agendapunkt beslutning

5. Avstemning

For å stemme på en beslutningssak, klikk enten på For eller Imot nederst i agendapunktet

Avstemning

6. Stemt

Din stemme er nå lagt til

Stemt

7. Endre/trekk

Du vil også ha muligheten til å endre eller trekke din stemme

Endre/trekk

8. Agendapunkt personvalg

For å stemme i et personvalg, huk av for representanten du ønsker å stemme på

Agendapunkt personvalg

9. Stem

Når du har huket av, klikk på Stem

Stem

10. Stemt

Din stemme er nå lagt til

Stemt

11. Endre/trekk

Du vil også her ha mulighet til å endre eller trekke din stemme

Endre/trekk