Start en undersøkelse

Denne guiden viser deg hvordan du starter en undersøkelse i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser deg hvordan du starter en undersøkelse i Orgbrain

1. Spørreundersøkelse

Gå til Spørreundersøkelse

Spørreundersøkelse

2. Start undersøkelse

Velg Start undersøkelse

Start undersøkelse

3. Styreevaluering

Du kan velge mellom undersøkelsene som ligger på denne siden. I denne guiden bruker jeg Styreevaluering som eksempel

Styreevaluering

4. Start undersøkelse

Klikk på Start undersøkelse

Start undersøkelse

5. Tittel

Velg en tittel

Tittel

6. Tekst i e-post

Legg til tekst som blir med på e-post

Tekst i e-post

7. Invitér deltakere

Klikk her for å invitere deltakere

Invitér deltakere

8. Inviter

Huk av de du ønsker å invitere til å svare på undersøkelsen. Klikk på Inviter

Inviter

9. Undersøkelse er sendt

Undersøkelsen er nå sendt ut

Undersøkelse er sendt

Takk for at du så denne videoen. Denne guiden dekket trinnene for å starte en undersøkelse. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain