Signer et dokument med BankID

Denne guiden viser hvordan du signerer et dokument sendt fra Orgbrain med BankID

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser hvordan du signerer et dokument sendt fra Orgbrain med BankID

1. Signer dokument

Åpne linken du har mottatt på e-post

Signer dokument

2. Godkjenne & signere

Klikk på Godkjenne og signere

Godkjenne & signere

3. Velg signering

Velg metode for signering og følg stegene

Velg signering

4. Dokumentet er signert

Dokumentet er nå signert

Dokumentet er signert

Takk for at du så denne videoen. Guiden viste hvordan du signerer et dokument sendt fra Orgbrain med BankID. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain