Send protokoll til signering

Denne guiden dekker hvordan du sender en protokoll til signering i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden dekker hvordan du sender en protokoll til signering i Orgbrain

1. Møtet

Finn riktig møte

Møtet

2. Protokoll

Gå til protokoll

Protokoll

3. 2 Lag nytt utkast

Du kan sende protokollen til signering fra punkt 2

2 Lag nytt utkast

4. 3 Send på høring

Og punkt 3

3 Send på høring

5. Send protokoll til signering

Klikk på punkt 4 Send protokoll til signering

Send protokoll til signering

6. Neste

Da protokollen i dette eksempelet allerede har vært sendt på høring, kan du også klikke på Neste for å sende protokollen til signering

Neste

7. Signeringsoppsett

Velg signeringsoppsett

Signeringsoppsett

8. eSign

Jeg bruker Orgbrain eSign i dette eksempelet

eSign

9. Melding

I dette feltet kan du legge til tekst som blir synlig i e-posten mottakerne får

Melding

10. Huk av

Velg hvem som skal signere protokollen

Huk av

11. Send

Klikk på send når du har gjort dine valg

Send

12. E-post

Brukeren du har valgt til å signere vil motta en e-post

E-post

13. Oversikt

Her er en oversikt over hvem som har signert og kommentert protokollen

Oversikt

Takk for at du så denne videoen. Guiden dekket hvordan du sender en protokoll til signering i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss