Send protokoll på høring

Denne veiledningen viser hvordan du sender protokollen på høring i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Veiledningen viser hvordan du sender protokollen på høring i Orgbrain

1. Møtet

Finn riktig møte

Møtet

2. Protokoll

Gå til protokoll

Protokoll

3. Send utkast på høring

Klikk på punkt 3 Send utkast på høring

Send utkast på høring

4. Neste

Du kan også klikke på neste for å sende protokollen på høring

Neste

5. Frist

Øverst kan du sette på en høringsfrist

Frist

6. Frist

Teksten i denne boksen blir lagt ved e-posten som blir sendt fra portalen

Frist

7. Huk av

Velg hvem protokollen skal sendes til

Huk av

8. Send

Klikk Send når du har gjort dine valg

Send

9. E-post

Mottakere av protokollen på høring vil motta en e-post

E-post

10. Oversikt

Her er en oversikt over hvem som har godkjent og kommentert protokollen

Oversikt

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen viste hvordan du sender protokollen på høring i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss