Send påminnelse til inviterte

Denne veiledningen vil vise hvordan du sender påminnelser til inviterte som ikke har svart på møteinnkallingen i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen vil vise hvordan du sender påminnelser til inviterte som ikke har svart på møteinnkallingen i Orgbrain

1. Møtet

En administrator i portalen har mulighet til å sende ut påminnelser til inviterte som ikke har svart

Møtet

2. Deltakere

Gå til Deltakere

Deltakere

3. Ikke svart

Velg Ikke svart

Ikke svart

4. Send påminnelse

Klikk på Send påminnelse

Send påminnelse

5. Inviterte, ikke svart

Her kommer det opp en liste over inviterte som ikke har svart

Inviterte, ikke svart

6. Huk av

Huk av for hvem som skal motta en påminnelse

Huk av

7. Send påminnelse

Klikk Send påminnelse

Send påminnelse

8. E-post sendt ut

Inviterte som ikke har svart på innkallingen i første omgang, har nå mottatt en påminnelse

E-post sendt ut

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen viste hvordan du sender påminnelser til inviterte som ikke har svart på møteinnkallingen i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss