1. Support
  2. Møter
  3. Generelt for alle typer møter

Inviter til Jitsi-videokonferanse

Her kan du gi eksterne mulighet til å delta i et møtet via den innebyggede videoløsningen fra Jitsi. Dette kan for eksempel være revisor som skal ha et innlegg på et av agendapunktene, men som ikke har behov for å få tilgang til møteinformasjonen.

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen viser hvordan du sender en Jitsi-invitasjon til et møte i Orgbrain

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Møtet

Velg møtet du skal sende en invitasjon til

Møtet

3. Meny

Velg Meny

Meny

4. Send Jitsi-invitasjon

Klikk på Send Jitsi-invitasjon

Send Jitsi-invitasjon

5. E-post melding

Legg inn en e-postmelding. Dette er ikke påkrevd

E-post melding

6. Dato - starttid

Velg når invitasjonskoblingen skal være aktiv fra. Sett på dato og starttid

Dato - starttid

7. Sluttid

Sett på en sluttid for koblingen

Sluttid

8. Kontaktinformasjon

Legg inn fornavn, etternavn og e-post til den du skal invitere

Kontaktinformasjon

9. Legg til personer

Klikk her for å legge til flere personer

Legg til personer

10. Inviter

Klikk på Inviter for å sende ut invitasjonen

Inviter

11. Invitasjon mottatt

Invitasjonen er nå sendt. Lenken vil ikke være gyldig før tidspunktet den er satt til

Invitasjon mottatt

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen viste hvordan du sender en Jitsi-invitasjon til et møte i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss