Send invitasjon til å opprette bruker

Denne veiledningen viser hvordan du sender invitasjon til å opprette en bruker

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen viser hvordan du sender invitasjon til å opprette en bruker

1. Organisasjon

Gå til Organisasjon

Organisasjon

2. Brukere

Velg Brukere

Brukere

3. Huk av

Huk av den/de brukerne som skal ha en invitasjon til å opprette en bruker

Huk av

4. Brev

Klikk på brevet. Du kan sende ut invitasjon til en helt ny bruker eller til en som trenger en ny link

Brev

5. Ja

Velg Ja og send ut en invitasjon

Ja

6. Invitasjon sendt

Invitasjon til å opprette en bruker er nå sendt

Invitasjon sendt

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen viste hvordan du sender invitasjon til å opprette en bruker. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain