Send et dokument til signering – BankID

Denne guiden viser hvordan du sender dokumenter til signering med bankID ved bruk av Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser hvordan du sender dokumenter til signering med bankID ved bruk av Orgbrain

1. Datarom

Gå til Datarom

Datarom

2. Velg mappe

Åpne mappen hvor dokumentet ligger.

Velg mappe

3. Dokumentet

Finn dokumentet som skal signeres. Dokumentet må være i PDF-format for at det skal kunne sendes ut til signering

Dokumentet

4. Tre prikker

Klikk på tre prikker

Tre prikker

5. Opprett signeringsforespørsel

Velg Opprett signeringsforespørsel

Opprett signeringsforespørsel

6. bankID

Klikk videre på bankID

bankID

7. Brukere i portalen

Du kan velge å legge til brukere fra portalen

Brukere i portalen

8. Eksterne brukere

Du kan også sende til en ikke-registrert bruker

Eksterne brukere

9. Legg inn e-post

Her legger du inn e-post til mottakere som ikke er brukere av portalen din. Bruk komma for å sende til flere mottakere

Legg inn e-post

10. Send

Klikk på Send

Send

11. Ikke signert

Se status på signering. Dette dokumentet er fortsatt ikke signert

Ikke signert

12. Signert

Dokumentet er nå signert

Signert

Takk for at du så denne videoen. Guiden viste hvordan du sender dokumenter til signering med bankID ved bruk av Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss