Revisor - opprette bruker og brukertilgang

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du legger til Revisor og hvilke tilganger Revisor har i portalen

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen vil vise deg hvordan du legger til Revisor og hvilke tilganger Revisor har i portalen

1. Organisasjon

For å legge til en bruker, gå til Organisasjon

Organisasjon

2. Brukere

Gå til Brukere

Brukere

3. Ny bruker

Velg Ny bruker

Ny bruker

4. Ny bruker

Og Ny bruker igjen

Ny bruker

5. Huk av

Huk av for Revisor

Huk av

6. Huk bort

Huk bort Administrator

Huk bort

7. Legg inn

Legg inn Fornavn, Etternavn og E-post, bla ned og velg Legg til

Legg inn

8. Tilganger

Veiledningen vil nå vise hvilke tilganger en revisor har i portalen

Tilganger

9. Møter

Revisor har tilgang til styremøter og generalforsamlinger/årsmøter

Møter

10. Eiere

Under Eiere har revisor tilgang til å se Aksjeeierbok

Eiere

11. Meldinger

I Meldinger ser revisor meldinger som er sendt til både styret og eiere/medlemmer

Meldinger

12. Datarom

Revisor har tilgang til alle mapper i Datarom

Datarom

13. Oppgaver

I Oppgaver vil revisor få opp oppgaver som vedkommende har fått tildelt

Oppgaver

14. Spørreskjema

Under Spørreskjema vil revisor kunne svare på undersøkelser

Spørreskjema

15. Orgbrain Academy

Revisor vil også ha tilgang til Orgbrain Academy

Orgbrain Academy

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen viste hvordan du legger til Revisor og hvilke tilganger denne rollen har. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain