Protokoll sendt til signering, mail ikke mottatt

Denne veiledningen vil vise deg hva du gjør om møtet har status Signering, og mail ikke er sendt ut

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen vil vise deg hva du gjør om møtet har status Signering, og mail ikke er sendt ut

1. Signering

Møtet har status Signering

Signering

2. Gå til protokoll

Klikk Gå til protokoll

Gå til protokoll

3. Signer

Det er ingen steder å klikke Signer

Signer

4. Lag nytt utkast til protokoll

Klikk på Lag nytt utkast til protokoll

Lag nytt utkast til protokoll

5. OK

Velg OK

OK

6. Send protokoll til signering

Klikk så på Send protokoll til signering

Send protokoll til signering

7. Signeringsoppsett

Velg signeringsoppsett

Signeringsoppsett

8. Velg mottakere

Huk av for mottakere

Velg mottakere

9. Send

Klikk Send

Send

10. OK

Klikk på OK

OK

11. Protokoll er nå sendt

Protokollen er nå sendt

Protokoll er nå sendt

12. E-post

Og mottakere av signeringsforespørselen har nå mottatt en e-post

E-post

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen dekket trinnene for å sende en protokoll til signering i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss