Orgbrain Support – Gi Orgbrain tilgang

Denne veiledningen viser hvordan du kan gi Orgbrain Support tilgang til din portal

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen viser hvordan du kan gi Orgbrain Support tilgang til din portal

1. Organisasjon

Gå til Organisasjon

Organisasjon

2. Innstillinger

Åpne Innstillinger

Innstillinger

3. Bla ned

Bla helt ned i Innstillinger. Når du aktiverer bryteren, gir du brukere hos Orgbrain tillatelse til å legge seg inn som supportbrukere i portalen. Tillatelsen gir brukeren full administratortilgang. Orgbrain vil kun bruke denne tilgangen til å hjelpe deg med det du har bedt om hjelp med

Bla ned

4. Orgbrain Support

Huk av her

Orgbrain Support

5. Skriv inn

Skriv inn hva din henvendelse gjelder

Skriv inn

6. OK

Klikk OK

OK

7. Tilgang gitt

Du har nå gitt Orgbrain tilgang

Tilgang gitt

8. Huk av

Du kan fjerne denne tilgangen når som helst ved å slå av bryteren

Huk av

9. Tilgang fjernet

Tilgangen er nå fjernet

Tilgang fjernet

Takk for at du så denne videoen. Denne veiledningen dekket trinnene for å tildele tilgang til Orgbrain Support i din portal. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain