Opprette nytt agendaforslag

Denne guiden vil vise deg hvordan du oppretter nye agendaforslag i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden vil vise deg hvordan du oppretter nye agendaforslag i Orgbrain

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Agendaforslag

Klikk på Agendaforslag

Agendaforslag

3. Nytt agendaforslag

Agendaforslag kan opprettes to steder i portalen. Jeg vil vise begge steder. Første sted er å velge Nytt agendaforslag

Nytt agendaforslag

4. Kategori

Sett på passende kategori

Kategori

5. Kategori

Velg mellom flere kategorier

Kategori

6. Tittel

Skriv inn en tittel

Tittel

7. Beskrivelse

Legg inn en beskrivelse på agendaforslaget

Beskrivelse

8. Protokoll-notat

Skriv inn protokoll-tekst her

Protokoll-notat

9. Møtetyper

Velg hvilke møtetyper dette agendaforslaget skal være tilgjengelig i

Møtetyper

10. Tema og språk

Her kan du sette på tema for agendaforslaget og språk

Tema og språk

11. Hjelpetekst

Skriv inn en hjelpetekst om du ønsker det

Hjelpetekst

12. Lagre

Lagre endringene

Lagre

13. Egendefinerte agendaforslag

Agendaforslaget har nå lagt seg under egendefinerte

Egendefinerte agendaforslag

14. Ny sak direkte i et møte

Det andre stedet du kan opprette agendaforslag er direkte i møte. Velg Ny sak

Ny sak direkte i et møte

15. Ny sak

Fyll inn informasjon her

Ny sak

16. Tre prikker

Klikk på de tre prikkene

Tre prikker

17. Legg til bibliotek

Velg Legg til bibliotek for å lagre agendaforslaget i biblioteket

Legg til bibliotek

18. Agendaforslag

Begge agendaforslagene vi har opprettet i denne guiden er nå tilgjengelig i biblioteket

Agendaforslag

Takk for at du så denne videoen. Guiden dekket hvordan du oppretter nye agendaforslag i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss