Opprette mappe

Denne guiden viser deg hvordan du oppretter mapper i Datarom

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser deg hvordan du oppretter mapper i Datarom

1. Datarom

Gå til Datarom

Datarom

2. Velg mappe

Velg mappe

Velg mappe

3. Legg til

Klikk på Legg til

Legg til

4. Ny mappe

Velg Ny mappe

Ny mappe

5. Gi et navn

Gi mappen et navn

Gi et navn

6. Lagre

Trykk på Lagre

Lagre

7. Mappen er opprettet

Mappen er nå opprettet

Mappen er opprettet

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen dekket opprettelsen av mapper. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain