Opprette Årsmøte

Denne guiden vil vise deg hvordan du oppretter et årsmøte i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden vil vise deg hvordan du oppretter et Årsmøte i Orgbrain

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Nytt møte

Klikk på Nytt møte

Nytt møte

3. Årsmøte

Jeg vil bruke Årsmøte som et eksempel i denne guiden

Årsmøte

4. #

Sett på møtenummer

#

5. Tittel

Her kan du legge til tittel. Står dette feltet tomt, vil tittel på møtet bli møtetype og nummer på møtet

Tittel

6. Møtested

Her kan du legge til Møtested

Møtested

7. Møtetype

Møtetype er allerede satt på riktig

Møtetype

8. Behandlingsmåte

Sett på behandlingsmåte av møtet

Behandlingsmåte

9. Velg behandlingsmåte

Her velger du behandlingsmåte

Velg behandlingsmåte

10. Dato

Velg dato

Dato

11. Starttid

Sett på starttid

Starttid

12. Sluttid

Og sluttid

Sluttid

13. Videokonferanse

Legg inn link til videokonferanse her, om møtet skal avholdes over video

Videokonferanse

14. Sett på dine valg

Her kan du sette på de valgene du ønsker

Sett på dine valg

15. Tillat å forhåndsstemme

Om du ønsker at inviterte skal kunne forhåndsstemme, huk av her

Tillat å forhåndsstemme

16. Skjul videoikon

Velg om videoikonet skal skjules

Skjul videoikon

17. Skjul chatikon

Sett på om chatikonet skal være synlig i møtet

Skjul chatikon

18. Skjul fullmaktsskjema

Velg om det skal være mulig å gi fullmakt for møtet

Skjul fullmaktsskjema

19. Opprett nytt møte

Klikk på Opprett nytt møte når du har lagt inn all informasjon

Opprett nytt møte

20. Møtet er opprettet

Møtet er nå opprettet i portalen

Møtet er opprettet

21. Kladd

Møtet har status Kladd. Dette betyr at møtet kun er synlig for brukere i portalen med administratorrettigheter. Møtet vil bli synlig for andre brukere når invitasjon er sendt ut

Kladd

Takk for at du så denne videoen. Denne guiden har vist hvordan du oppretter årsmøter i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss