Opprett undergruppe

Denne guiden vil vise deg hvordan du oppretter en undergruppe i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden vil vise deg hvordan du oppretter en undergruppe i Orgbrain

1. Organisasjon

Gå til Organisasjon

Organisasjon

2. Undergrupper

Velg Undergrupper

Undergrupper

3. Ny undergruppe

Klikk på Ny undergruppe. I dette eksempelet vil jeg sette opp en undergruppe for et Kontrollutvalg

Ny undergruppe

4. Gruppenavn

Gi undergruppa et navn

Gruppenavn

5. Type

Velg type undergrupper her

Type

6. Velg type

Undergruppene vil se veldig like ut, uavhengig av typen som blir valgt

Velg type

7. Fornavn

Når du oppretter en undergruppe, legg til din informasjon her. Start med Fornavn

Fornavn

8. Etternavn

Legg til Etternavn

Etternavn

9. E-post

Legg til samme e-post som du er logget inn med i portalen

E-post

10. OK

Velg OK når du er ferdig

OK

11. Gratulerer

Undergruppen er opprettet. Klikk OK

Gratulerer

12. Meny

Klikk på selskapsnavnet øverst til høyre

Meny

13. Gå til undergruppe

Finn undergruppa og klikk på den

Gå til undergruppe

14. Kontrollutvalg

Du er nå inne i undergruppa. Brukere som blir lagt til her vil kun ha tilgang til undergruppa

Kontrollutvalg

Takk for at du så denne videoen. Denne guiden dekket prosessen med å opprette en undergruppe i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss