Observatør - opprette bruker og brukertilgang

Denne veiledningen viser hvordan du legger til Observatør og hvilke tilganger Observatør har i portalen

Denne veiledningen viser hvordan du legger til Observatør og hvilke tilganger Observatør har i portalen

1. Organisasjon

For å legge til en bruker, gå til Organisasjon

Organisasjon

2. Brukere

Gå til Brukere

Brukere

3. Ny bruker

Velg Ny bruker

Ny bruker

4. Ny bruker

Og Ny bruker igjen

Ny bruker

5. Huk av

Huk av for Observatør

Huk av

6. Huk bort

Huk bort Administrator

Huk bort

7. Legg inn

Legg inn Fornavn, Etternavn og E-post, bla ned og velg Legg til

Legg inn

8. Tilganger

Veiledningen vil nå vise hvilke tilganger en observatør har i portalen

Tilganger

9. Møter

Observatør har tilgang til styremøter og generalforsamlinger/årsmøter

Møter

10. Eiere

Under Eiere har observatør tilgang til å se Aksjeeierbok

Eiere

11. Meldinger

I Meldinger ser observatør meldinger som er sendt til både styret og eiere/medlemmer

Meldinger

12. Datarom

Observatør har tilgang til alle mapper i Datarom

Datarom

13. Oppgaver

I Oppgaver vil observatør få opp oppgaver som vedkommende har fått tildelt

Oppgaver

14. Spørreskjema

Under Spørreskjema vil observatør kunne svare på undersøkelser

Spørreskjema

15. Orgbrain Academy

Observatør vil også ha tilgang til Orgbrain Academy