1. Support
  2. Orgbrain Academy

Maler i Orgbrain

Denne veilederen viser hvordan du kan bruke maler i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veilederen viser hvordan du kan bruke maler i Orgbrain

1. Orgbrain Academy

Gå til Orgbrain Academy

Orgbrain Academy

2. Maler

Klikk på Maler

Maler

3. Alle maler

Velg Alle maler

Alle maler

4. Malbibliotek

Her finner du et bibliotek med ulike maler

Malbibliotek

5. Infoikon

Klikker du på informasjonsikonet vil du få informasjon om malen og hvem den er utviklet av

Infoikon

6. Informasjon

Informasjon om malen dukker opp på høyre side

Informasjon

7. Eksempelmal

Klikk på malen du ønsker å bruke. I dette eksempelet bruker vi malen på Konfidensialavtale (NDA)

Eksempelmal

8. Fyll inn

Fyll først inn de uthevdede punktene i teksten

Fyll inn

9. Forhåndsvisning

Klikk på Forhåndsvisning for å se en forhåndsvisning av malen

Forhåndsvisning

10. Rediger maltekst

Klikk her om du ønsker å redigere større deler av malteksten

Rediger maltekst

11. Lagre PDF

Klikk på Lagre PDF når du er ferdig med redigering av malen

Lagre PDF

12. Lagre

Naviger i mappestrukturen og trykk på Velg denne mappen når du vil laste opp malen. Dokumentet har nå lagt seg som PDF i Datarom, på stedet du valgte

Lagre

Takk for at du så denne videoen. Guiden dekket hvordan du bruker maler. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain