Legg til vedlegg

Denne veiledningen viser hvordan du legger til vedlegg i et møte

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen viser hvordan du legger til vedlegg i et møte

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Møtet

Klikk på møtet

Møtet

3. Agendapunkt

Åpne agendapunktet

Agendapunkt

4. Tre prikker

For å knytte vedlegget direkte til agendapunktet, klikk på tre prikker

Tre prikker

5. Last opp fil

I menyvalget, velg Last opp fil

Last opp fil

6. Legg til

Klikk på Legg til

Legg til

7. Alternativer

Det vil være mulig å legge til vedlegg fra Datarom eller lokalt fra PC

Alternativer

8. Last opp fil

I dette eksempelet velger jeg Last opp fil, og finner filen som skal legges ved

Last opp fil

9. Fil lagt ved

Den valgte filen er nå lagt ved

Fil lagt ved

10. Filvedlegg

Alle filvedlegg vil også samle seg i fanen Filvedlegg

Filvedlegg

11. Alle filvedlegg

Her vil alle vedlegg være synlig

Alle filvedlegg

Takk for at du så denne videoen. Guiden dekket hvordan du legger til vedlegg til et møte. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain