1. Support
  2. Eiere/Medlemmer
  3. Generelt om eiere/medlemmer

Legg til investor

Denne guiden viser hvordan du manuelt legger til en investor

Denne guiden viser hvordan du manuelt legger til en investor

1. Eiere

Gå til Eiere

Eiere

2. Investorer

Naviger til Investorer i venstremenyen

Investorer

3. Ny investor

Velg Ny investor

Ny investor

4. Selskap eller individ

Velg om investoren er et selskap eller individ

Selskap eller individ

5. Selskap

Er investoren et selskap, legg inn basisinformasjon om selskapet

Selskap

6. Bruker knyttet til eier

Legg inn informasjon til en kontaktperson. Det må legges til minimum en kontaktperson

Bruker knyttet til eier

7. Individ

Er investoren en person

Individ

8. Basisinformasjon

Legg til informasjon om investoren

Basisinformasjon

9. Bruker knyttet til eier

Legg inn informasjon her for å knytte en bruker til investoren

Bruker knyttet til eier

10. Lagre

Klikk Lagre for å legge til investoren

Lagre

11. Investorer

Investoren er nå lagt til i portalen og kan blant annet inviteres til kapitalforhøyelser

Investorer