1. Support
  2. Møter
  3. Generelt for alle typer møter

Legg til egne kommentarer til et møte

Denne guiden viser hvordan du, i et møte, kan legge inn kommentarer som kun er synlig for deg.

Denne guiden viser hvordan du, i et møte, kan legge inn kommentarer som kun er synlig for deg

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Velg møte

Velg det spesifikke møtet du ønsker å legge til kommentarer på

Velg møte

3. Kommentarer

Nederst i møtet ligger Kommentarer. Klikk her

Kommentarer

4. Egne notater

Huk av for Egne notater

Egne notater

5. Nytt innlegg

Skriv inn din kommentar

Nytt innlegg

6. Lagre

Klikk Lagre når du er ferdig

Lagre

7. Kommentaren

Kommentaren er nå lagt inn. Den er markert som Egne notater og kun synlig for deg

Kommentaren

Takk for at du så denne videoen. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain