Laste ned filer og mapper som en zip-fil

Denne guiden viser hvordan du laster ned filer og mapper som en zip-fil fra Orgbrain

Denne guiden viser hvordan du laster ned filer og mapper som en zip-fil fra Orgbrain

1. Datarom

Gå til Datarom

Datarom

2. Velg mappe

Klikk på mappen du ønsker å laste ned

Velg mappe

3. Huk av

Huk av for hvilke filer og mapper som skal lastes ned. Velg alle filer eller huk av ønskede filer

Huk av

4. Last ned

Klikk her for å laste ned

Last ned

5. Laste ned data

Filene du har valgt vil bli lastet ned som en zip-fil

Laste ned data

6. Ja

Velg Ja

Ja

7. Nedlastingskobling

Dataene er lastet ned og klare. Nedlastingskoblingen er gyldig i 5 minutter

Nedlastingskobling

8. Last ned fil

Klikk Last ned fil. Zip-filen er nå lastet ned på din datamaskin

Last ned fil

9. Datarom

Det vil også være mulig å laste ned hele mappen. For eksempel hele mappestrukturen i Felles filer for styret