Lag ny undersøkelse

Denne veiledningen viser hvordan du lager en helt ny undersøkelse i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Veiledningen viser hvordan du lager en helt ny undersøkelse i Orgbrain

1. Spørreundersøkelse

Gå til Spørreundersøkelse

Spørreundersøkelse

2. Lag nytt skjema

Velg Lag nytt skjema

Lag nytt skjema

3. Nytt spørreskjema

Velg Nytt spørreskjema for å opprette en ny undersøkelse

Nytt spørreskjema

4. Klikk på skjemaet

Åpne spørreskjemaet ved å klikke på det

Klikk på skjemaet

5. Tittel

Legg inn tittel

Tittel

6. Beskrivelse

Her kan du legge inn tekst som beskriver undersøkelsen

Beskrivelse

7. Legg til spørsmål

Klikk på plusstegnet for å legge til et spørsmål

Legg til spørsmål

8. Spørsmål

Klikk på spørsmålet for å redigere

Spørsmål

9. Spørsmål

Her legger du til spørsmålet ditt

Spørsmål

10. Informasjonstekst

Her kan du legge inn tekst som vises under svaret i sluttrapporten. Dette kan for eksempel være informasjon om hvordan det konkrete svaret skal tolkes

Informasjonstekst

11. Seksjonsnavn

Her gir du spørsmålene en overskrift. Eksempler fra Orgbrain sin styreevaluering er "Virksomheten", "Styremøter" osv

Seksjonsnavn

12. Svaralternativer

Legg inn hvor mange svaralternativer respondenten kan krysse av for på spørsmålet

Svaralternativer

13. Svaralternativ

Her legger du til svaralternativer

Svaralternativ

14. Nytt alternativ

Klikk her for å legge til flere alternativer

Nytt alternativ

15. Svar som fritekst

Her kan du aktivere muligheten for svar som fritekst

Svar som fritekst

16. Nye spørsmål

Legg til alle dine spørsmål

Nye spørsmål

17. Publiser undersøkelsen

Skru på bryteren for å publisere undersøkelsen. Du må gjøre dette før du kan sende ut undersøkelsen til de som skal svare

Publiser undersøkelsen

18. Lagre

Lagre endringene ved å klikke på Lagre. Husk å lagre før du går videre

Lagre

19. Start undersøkelse

Velg Start undersøkelse

Start undersøkelse

20. Start undersøkelse

Din undersøkelse er nå klar til å sendes ut

Start undersøkelse

Takk for at du så denne videoen. Denne guiden dekket opprettelsen av en ny undersøkelse i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss