Lag agenda

Denne guiden viser hvordan du lager en agenda til et møte i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Guiden viser hvordan du lager en agenda til et møte i Orgbrain

1. Agenda

Gå til Agenda i møtet

Agenda

2. Bibliotek

Klikk på Bibliotek for å åpne agendabiblioteket

Bibliotek

3. Agendaforslag

I bibliotek finner du en rekke agendaforslag

Agendaforslag

4. Legg til agendapunkt - drag&drop

For å legge til et agendapunkt, kan du ta tak i det og dra det over

Legg til agendapunkt - drag&drop

5. Legg til agenda - huk av

Du kan også huke av agendapunkter

Legg til agenda - huk av

6. Legg til agenda

Og velge Legg til agenda

Legg til agenda

7. Ny sak

Ønsker du å opprette et nytt agendapunkt, klikk på Ny sak

Ny sak

8. Nytt agendapunkt

Her kan du legge inn den informasjonen du trenger

Nytt agendapunkt

Takk for at du så denne videoen. Denne guiden viste hvordan du lager en agenda til et møte i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss