Kopiere filer og mapper

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du kopierer filer og mapper i Datarom.

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen vil vise deg hvordan du kopierer filer og mapper i Datarom.

1. Datarom

Gå til Datarom

Datarom

2. Velg mappe

Finn riktig mappe

Velg mappe

3. Finn filen

Denne filen ønsker jeg å flytte til en annen mappe

Finn filen

4. Marker

Huk av til venstre for filen

Marker

5. Klikk kopier

Klikk på denne knappen for å kopiere

Klikk kopier

6. Finn mappen

Gå til mappen hvor filen skal legges inn. Her velger jeg Felles filer for alle brukere

Finn mappen

7. Klikk lim inn

Finn stedet du ønsker å legge filen. Klikk her for å lime inn det som er kopiert

Klikk lim inn

8. Filen er lagt til

Filen har nå lagt seg inn på ønsket sted

Filen er lagt til

9. Opprinnelig lagringssted

Filen ligger fortsatt på opprinnelig sted og kan nå slettes herfra

Opprinnelig lagringssted

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen dekket hvordan du kopierer filer og mapper. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain