Kopier et møte

Denne guiden viser hvordan du lager en kopi av et møte opprettet i portalen

Denne guiden viser hvordan du lager en kopi av et møte opprettet i portalen

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Velg møtet

Velg møtet du ønsker å kopiere

Velg møtet

3. Meny

For å lage en kopi av møtet og få med agendaen, klikk på Meny

Meny

4. Kopier møtet

Klikk videre på Kopier møtet

Kopier møtet

5. Kopi av møtet

Det er nå opprettet en kopi av møtet. Møtet vil legge seg til dagens dato

Kopi av møtet

6. Endre

Du kan enkelt endre både dato og tid på møtet ved å klikke på Endre

Endre

7. Kalender

Gå tilbake til Kalender for å se møteoversikten

Kalender