1. Support
  2. Møter
  3. Generelt for alle typer møter

Knytte e-post til et møte

Denne veiledningen viser hvordan du kan legge til en e-postkorrespondanse til et møte i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen viser hvordan du kan legge til en e-postkorrespondanse til et møte i Orgbrain

1. Møtet

Jeg ønsker å legge ved en e-postkorrespondanse til dette møtet

Møtet

2. E-poster

Klikk på E-poster

E-poster

3. E-posten

Hvert møte i Orgbrain vil ha en unik e-postadresse. Denne adressen kan det sendes e-poster til

E-posten

4. Kopier e-posten

Klikk på symbolet for å kopiere adressen

Kopier e-posten

5. E-postkorrespondansen

Denne e-postkorrespondansen skal legges ved møtet

E-postkorrespondansen

6. Videresend

Velg Videresend

Videresend

7. E-post lagt til

Lim inn adressen fra møtet i Orgbrain

E-post lagt til

8. Send

Klikk på Send

Send

9. E-post i møtet

E-posten er nå sendt til møtet i Orgbrain. Det vil også være markert at en e-post er lagt til, med et brev-symbol på høyre side

E-post i møtet

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen viste hvordan du kan legge til en e-postkorrespondanse til et møte i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss