Innstillinger i Orgbrain

Denne guiden vil vise deg hvordan du kan gjøre innstillinger i Orgbrain

Denne guiden vil vise deg hvordan du kan gjøre innstillinger i Orgbrain

1. Organisasjon

Innstillinger finner du i modulen Organisasjon

Organisasjon

2. Innstillinger

Naviger til Innstillinger

Innstillinger

3. Organisasjonens språk

Her velger du språk for organisasjonen. Velg mellom norsk og engelsk

Organisasjonens språk

4. Organisasjonens jurisdiksjon

Her velger du organisasjonens jurisdiksjon

Organisasjonens jurisdiksjon

5. Innsynsnivå

Velg om aksjeeiere/medlemmer skal kunne se navn på andre aksjeeiere/medlemmer

Innsynsnivå

6. Signering

Normalt er det kun styremedlemmer som er til stede under styrebehandlingen som skal signere protokollen fra møtet. Her kan administrator velge at også andre skal signere at protokollen er lest

Signering

7. Formatering av agendapunkter

Sett på nummerering på agendapunkter som passer din organisasjon. Du kan ha ulik nummerering på de ulike møtetypene i portalen

Formatering av agendapunkter

8. Visning av tid

Dette valget avgjør om varighet på agendapunktene eller starttid blir vist. En forutsetning for å kunne beregne starttid er at det er lagt inn varighet for foregående agendapunkter

Visning av tid

9. Saksansvarlig på styremøter

Aktiver dette alternativet for å kunne legge inn hvem som har ansvaret for å presentere en sak under møtet. Dette alternativet vil vises bare på styremøter

Saksansvarlig på styremøter

10. Talerliste

Huk av her for å ha mulighet til å opprette en taleliste på agendapunkter ved avholdelse av generalforsamlinger/årsmøter. Deltakerne kan enkelt melde fra hvis de ønsker å si noe om en sak

Talerliste

11. Kommentarer til agendapunkt

Huk av og alle møtedeltakerne vil kunne legge inn kommentarer/notater til et agendapunkt. Kommentarer/notater kan enten være private eller offentlige

Kommentarer til agendapunkt

12. Agendapunktlogger

Her kan en administrator se om noen har endret teksten på et agendapunkt

Agendapunktlogger

13. Avstemning

Velg om styremedlemmer implisitt stemmer for en sak som er til behandling, eller om hvert styremedlem aktivt må klikke på «For» eller «Imot»

Avstemning

14. Vis stemmeresultat

Huk av her for å åpne for at de med administratortilgang kan se hva den enkelte deltaker stemmer ved generalforsamlinger/årsmøter

Vis stemmeresultat

15. Protokollvisning - Generalforsamling/årsmøter

Her kan du gjøre innstillinger på hva som skal vises i protokoll fra generalforsamlinger/årsmøter. Velg mellom forenklet PDF og detaljert PDF

Protokollvisning - Generalforsamling/årsmøter

16. Kunstig intelligens (AI)

Huk av for AI-hjelp slik at administratorbrukerne kan få hjelp fra kunstig intelligens til å skrive bedre tekster og til å utføre øvrige oppgaver

Kunstig intelligens (AI)

17. Nedlasting og vannmerke av dokumenter

Administrator kan sette innstillingene slik at dokumenter i portalen kan lastes ned med og uten vannmerke, eller kun gi lesertilgang

Nedlasting og vannmerke av dokumenter

18. Krav til identifisering

Her kan administrator kreve at nye brukere identifiserer seg ved første innlogging

Krav til identifisering

19. Orgbrain Support

Når du aktiverer bryteren «Gi Orgbrain tilgang», gir du brukere hos Orgbrain tillatelse til å legge seg inn som supportbrukere i portalen, med full administratortilgang. Orgbrain vil kun bruke denne tilgangen til å hjelpe deg med det du har bedt om hjelp med. Du kan fjerne denne tilgangen når som helst ved å slå av bryteren

Orgbrain Support

Takk for at du så denne videoen. Guiden dekket hvordan du bruker innstillingene i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain