Hvordan opprette melding

Denne guiden viser deg hvordan du kan opprette og publisere meldinger til dine brukere i Orgbrain

Denne guiden viser deg hvordan du kan opprette og publisere meldinger til dine brukere i Orgbrain

1. Klikk "Meldinger"

Klikk på "Meldinger"

Klikk 'Meldinger'

2. Klikk "Ny melding"

Klikk videre på "Ny melding"

Klikk 'Ny melding'

3. Legg til tittel

I dette feltet legger du på en tittel til meldingen

Legg til tittel

4. Legg til emne

Her kan du sette på emne om du ønsker det

Legg til emne

5. Skriv din melding

På beskrivelse skriver du din melding

Skriv din melding

6. Velg mottaker

Velg hvem som skal kunne se og motta meldingen. Enten bare styret eller både styret og eiere

Velg mottaker

7. Beskrivelse med i e-post

Her velger du om beskrivelsen du har skrevet skal være med i e-posten som blir sendt fra portal

Beskrivelse med i e-post

8. Sett på varsel på e-post

Til slutt velger du om mottakerne av meldingen skal få et varsel på e-post

Sett på varsel på e-post

9. Klikk "Publiser melding"

Klikk "Publiser melding" når du er ferdig

Klikk 'Publiser melding'

10. Meldingen er publisert

Du har nå publisert i melding til dine brukere i Orgbrain

Meldingen er publisert

Takk for at du så denne videoen Har du ytterligere spørsmål kan du kontakte oss på chat eller e-post