Hvordan laste opp en håndskrevet signatur

Denne veiledningen gir en trinnvis gjennomgang av hvordan du laster opp en håndskrevet signatur i portalen

Denne veiledningen gir en trinnvis gjennomgang av hvordan du laster opp en håndskrevet signatur i portalen

1. Signer dokument

Du kan laste opp din signatur første gang du skal signere et dokument

Signer dokument

2. Signer

Åpne dokumentet fra e-post eller direkte fra portalen

Signer

3. Klikk "Signer"

Klikk på "Signer"

Klikk 'Signer'

4. Klikk "Last opp signatur"

Last opp et bilde av en håndskrevet signatur ved å klikke på "Last opp signatur". Finn bildet på din PC

Klikk 'Last opp signatur'

5. Gjenbruk denne signaturen

Huk av "Gjenbruk denne signaturen ". Signaturen vil da ligge inne til neste gang du skal signere et dokument

Gjenbruk denne signaturen

6. Gjenbruk

Det vil da se slik ut neste gang du skal signere

Gjenbruk

7. Klikk "Signer"

Klikk på "Signer" for å signere dokumentet

Klikk 'Signer'