1. Support
  2. Kom i gang med Orgbrain

Hvordan komme i gang med Orgbrain for deg som er aksjonær/medlem?

Bare følg denne guiden

Hei, og velkommen til Orgbrain. Før vi går videre, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby våre brukere bedre og mer effektiv opplæring. Jeg vil i denne guiden gi deg en rask innføring i hvilken muligheter som finnes i portalen for deg som er aksjonær eller medlem.

1. Moduler du har tilgang til

Når du har logget deg inn i portalen, vil du komme til en startside. Her vil du finne en oversikt over de moduler som du er gitt tilgang til. Dette er funksjoner som gjør det enklere for selskapet å samhandle med deg som aksjonær eller medlem.

Moduler du har tilgang til

2. Gå til annet selskap

Dersom du benytter portalen i flere selskaper, kan du enkelt veksle mellom disse ved å klikke på menyen oppe til høyre.

Gå til annet selskap

3. Oversikt over oppgaver

Du vil ha en fullstendig oversikt over kommende møter og hendelser, på tvers av alle selskaper som du har tilgang til.

Oversikt over oppgaver

4. Møter

Ved å klikke på "Møter", vil du komme til en kalender som viser alle de møtene du har rettigheter til, og hvilken status hvert møte har.

Møter

5. Kalender

Kalenderen du nå ser, viser at du har tilgang til ett møte, nemlig en invitasjon til en ordinær generalforsamling. Ved å klikke på dette møtet,

Kalender

6. Møtekort

vil du komme til et møtekort

Møtekort

7. Nøkkelopplysninger

Øverst på kortet finner du en rekke nøkkelopplysninger. Det er her du sier fra om du skal delta i møtet, eller ikke.

Nøkkelopplysninger

8. Videokonferanse

Dersom det er mulig å delta på møtet via video, vil du komme til videokonferansen ved å klikke på videosymbolet i menyen oppe til høyre.

Videokonferanse

9. Agenda med saksliste

Lenger ned på møtekortet finner du en agenda som inneholder de saker som er til behandling.

Agenda med saksliste

10. Gå til en sak

For å få tilgang til all informasjon som ligger på en sak, er det bare å klikke rett på saken du ønsker å se på.

Gå til en sak

11. Vedlegg

Dersom en sak inneholder vedlegg, vil dette være markert med et binderssymbol.

Vedlegg

12. Gå til vedlegg

Selve vedlegget, finner du nederst på saken.

Gå til vedlegg

13. Avgi stemme

For saker som det skal stemmes over, finner du stemmeknapper. I beslutningssaker stemmer du enten for, eller imot.

Avgi stemme

14. Avgi stemme

Dersom det er personvalg, velger du først kandidaten du ønsker å stemme på, og så avgir du din stemme.

Avgi stemme

15. Taleliste

Hvis selskapet har aktivert muligheten for deltakerne å registrere seg på en taleliste, kan du melde deg på, ved å klikke på håndsymbolet nederst til høyre på de sakene du ønsker å ta ordet i.

Taleliste

16. Eiere/Medlem

I tillegg til møter, kan selskapet også gi deg tilgang til andre moduler. Dette inkluderer blant annet en modul som gir informasjon om ditt eierforhold eller medlemsskap.

Eiere/Medlem

17. Meldinger

En modul der du kan lese meldinger og nyheter fra selskapet.

Meldinger

18. Datarom

Og et datarom der selskapet kan dele dokumenter, herunder protokoll fra møter.

Datarom

Dette var en kort introduksjon til noen av modulene og funksjonene som er tilgjengelig for deg som aksjonær eller medlem. Det er bare å ta kontakt med oss om du har spørsmål.