Hvordan fjerner jeg en bruker?
Administratorer kan fjerne en brukers tilgang under Organisasjon > Brukere.
Slik fjerner du en bruker:
- Gå til Organisasjon i venstremenyen, og åpne fanen Brukere.
- Finn brukeren i listen, og klikk på de tre prikkene til høyre for navnet.
- Klikk Fjern valgte.
- Bekreft at du vil fjerne brukeren.
Personen mister umiddelbart tilgang til portalen.