Hvordan endrer jeg rolle på en bruker?
Administratorer kan endre rollen til andre brukere under Organisasjon > Brukere.
Slik endrer du rolle på en bruker:
- Gå til Organisasjon i venstremenyen, og åpne fanen Brukere.
- Finn brukeren i listen, og klikk på de tre prikkene til høyre for navnet.
- Velg Oppdater roller.
- Huk av for rollen brukeren skal ha, og fjern rollen som ikke lenger skal gjelde.
- Klikk Lagre.
Brukeren får umiddelbart endret rollen sin i portalen. Avhengig av hvilken rolle brukeren nå har vil også rettighetene til brukeren endres.