Hvordan endre passord

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du kan endre passord til din bruker i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen vil vise deg hvordan du kan endre passord til din bruker i Orgbrain

1. Logg inn

Du kan logge deg inn i portalen fra nettsiden til Orgbrain

Logg inn

2. Glemt passord

Klikk på Glemt passord

Glemt passord

3. Skriv inn e-postadresse

Legg inn din e-postadresse

Skriv inn e-postadresse

4. Send e-post

Klikk på Send epost

Send e-post

5. Tilbakestille passord

Gå til din e-post og klikk på linken

Tilbakestille passord

6. Skriv inn nytt passord

Skriv inn ditt nye passord to ganger

Skriv inn nytt passord

7. Endre passord

Klikk Endre passord

Endre passord

8. Passord

Skriv inn ditt nye passord

Passord

9. Trygg enhet

På spørsmålet "Er dette en trygg enhet?" velger du Ja eller Nei. Velger du Ja, kan du være inaktiv på denne enheten uten å bli logget ut. Det kan være hensiktsmessig dersom du benytter din egen enhet

Trygg enhet

10. Du er nå logget inn

Du er nå logget inn i portalen

Du er nå logget inn

Takk for at du så denne videoen. Denne veiledningen dekket trinnene for å endre passordet ditt i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss