Hvordan endre navn og logo

Denne guiden viser deg hvordan du endrer navn og logo i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser deg hvordan du endrer navn og logo i Orgbrain

1. Organisasjon

Gå til Organisasjon

Organisasjon

2. Organisasjonsnavn

Du kan endre navn i feltet Organisasjonsnavn

Organisasjonsnavn

3. Lagre

Klikk Lagre når du har gjort dine endringer

Lagre

4. Navnet er endret

Navnet er nå endret

Navnet er endret

5. Legge til Logo

For å legge til en logo, må bilde av denne være lagret lokalt på din PC. Når du skal legge til logoen i portalen, klikker du på ikonet

Legge til Logo

6. Endre Logo

For å endre logo, klikk på logoen

Endre Logo

7. Fjerne logo

Klikk på krysset for å fjerne logoen

Fjerne logo

8. OK

Klikk OK

OK

9. Logo er fjernet

Logoen er nå fjernet

Logo er fjernet

Takk for at du så denne videoen. Guiden dekket hvordan du endrer navn og logo i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss