Hvordan invitere til et møte

Denne guiden viser hvordan du inviterer til et møte i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring.

1. Klikk "Inviter"

Jeg skal nå vise deg hvordan du inviterer deltagere til et møte. Det første du gjør, er å klikke på knappen "Inviter". Denne knappen finner du lett synlig på møtekortet. Du vil også finne denne knappen ved å klikke på seksjonen "Deltakere" som ligger rett under agendaen.

Klikk 'Inviter'

2. Liste over de som kan inviteres

Etter at du har klikket på "Inviter", vil du få opp en liste over alle brukerne som kan inviteres til dette møtet.

Liste over de som kan inviteres

3. Marker de som skal inviteres

Gå gjennom listen, og marker de som skal inviteres. Du kan markere alle ved å huke av boksen øverst i listen.

Marker de som skal inviteres

4. Send e-post

Dersom du ikke ønsker at det skal gå ut e-post til de som er invitert, kan du fjerne krysset "Send varsel om møtet på e-post" øverst i dialogvinduet. Men vær klar over at for deltakere som har markert at de også ønsker å motta kalenderinvitasjon, så vil møtet likevel legge seg i deres kalender.

Send e-post

5. Klikk "Inviter til møte"

Etter at du har markert de som skal inviteres, klikker du på "Inviter til møtet" knappen. Det vil nå gå ut en e-post med møteinvitasjon til alle deltagerne.

Klikk 'Inviter til møte'

6. Møtestatus er endret

Statusen for møtet endres nå automatisk fra 'Kladd' til 'Innkalt', og deltakerne kan merke av om de vil delta eller ikke.

Møtestatus er endret

Dette var en kort guide på hvordan du inviterer til et møte. Hvis du er interessert i å lære mer, kan du sjekke ut våre andre guider på vår supportside.