Hvordan deaktivere 2FA (to-faktor-autentisering)

Denne veiledningen viser deg hvordan du deaktiverer to-faktor-autentisering (2FA)

Denne veiledningen viser deg hvordan du deaktiverer to-faktor-autentisering (2FA)

1. 2FA på

2FA er på hos denne brukeren

2FA på

2. Kontoinnstillinger

Du skrur av to-faktor-autentisering på Kontoinnstillinger. Kontoinnstillinger finner du ved å klikke på initialene dine i høyre hjørne eller ved å klikke på avataren din

Kontoinnstillinger

3. Lås opp

Klikk på hengelåsen for å gjøre endringer

Lås opp

4. Sikkerhetssjekk

Da 2FA er skrudd på, må du gjennom to-faktor-autentisering for å gjøre endringer på din bruker

Sikkerhetssjekk

5. 2FA ved innlogging

Bla ned til 2FA ved innlogging

2FA ved innlogging

6. Huk av

Huk av for å deaktivere

Huk av

7. 2FA av

2FA er nå deaktivert

2FA av