Hvordan aktivere 2FA (to-faktor-autentisering)

Denne veiledningen viser deg hvordan du aktiverer to-faktor-autentisering (2FA)

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen viser deg hvordan du aktiverer to-faktor-autentisering (2FA)

1. 2FA av

2FA er av på denne brukeren

2FA av

2. Kontoinnstillinger

Du skrur på to-faktor-autentisering på Kontoinnstillinger. Kontoinnstillinger finner du ved å klikke på initialene dine i høyre hjørne eller ved å klikke på avataren din

Kontoinnstillinger

3. Lås opp

Klikk på hengelåsen for å gjøre endringer

Lås opp

4. Velg 2FA ved innlogging

Velg mellom Authenticator app og autentisering ved bruk av SMS. Du kan sette på begge to, men vil kun trenge å bruke en metode for innlogging i portalen. Ønsker du å bruke SMS, må du først ha lagt til ditt telefonnummer i feltet over

Velg 2FA ved innlogging

5. Huk av

Huk av for metoden du ønsker

Huk av

6. 2FA på

2FA er nå på

2FA på

Takk for at du så denne videoen. Denne veiledningen viste hvordan du aktiverer to-faktor-autentisering (2FA). Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain