1. Support
  2. Orgbrain Academy

Hva er Orgbrain Academy?

Denne guiden tar deg gjennom Orgbrain Academy og hva som finnes i denne modulen.

Denne guiden tar deg gjennom Orgbrain Academy og hva som finnes i denne modulen.

1. Klikk "Orgbrain Academy"

Klikk på Orgbrain Academy

Klikk 'Orgbrain Academy'

2. Styrebibliotek

Du vil først komme inn i Styrebiblioteket

Styrebibliotek

3. Veiledere

Her finnes veiledere i form av e-bøker

Veiledere

4. E-bøker

E-bøkene omhandler styrearbeid på tvers av organisasjonsformer Her ligger det mye godt lesestoff

E-bøker

5. Klikk "Webinarer"

Klikk på "Webinarer"

Klikk 'Webinarer'

6. Webinarer i opptak

Her legges våre webinarer i opptak

Webinarer i opptak

7. Webinarer

Webinarene holdes av dyktige personer i Orgbrain. Noen er også sammen med samarbeidspartnere av Orgbrain. Du kan se webinarene når du selv måtte ønske.

Webinarer

8. Styreskolen

Under Orgbrain Academy finner du også Styreskolen

Styreskolen

9. Sertifiseringskurset Styreskolen

Styreskolen er et sertifiseringskurs i styrearbeid.

Sertifiseringskurset Styreskolen

10. Styreskolen

Her går du gjennom 20 moduler som trinnvis tar deg gjennom styrets arbeid og ansvar.

Styreskolen

11. Intro-case

Modulene i styreskolen er delt opp i tre deler. Den første delen er en intro-case. Intro-casen omhandler temaet for modulen.

Intro-case

12. Klikk "NESTE"

Klikk på "NESTE" for å gå videre

Klikk 'NESTE'

13. Quiz

Neste del er Quiz. I denne delen leser du spørsmålene, gir deg selv tid til å tenke, for så å trykke "Se svar"

Quiz

14. Klikk "NESTE"

Igjen klikker du på "NESTE" for å gå videre

Klikk 'NESTE'

15. Teori

Siste del er teori. Her kan du lese deg opp på temaet for modulen.

Teori

16. Klikk her

Huk av for "Modulen er gjennomført" når du er ferdig med å lese

Klikk her

17. Ta eksamen

Når du har gjennomgått alle 20 moduler, kan du ta eksamen. Ved bestått eksamen vil du få utdelt et sertifiseringsbevis.

Ta eksamen

18. Finn sertifiseringsbevis

Sertifiseringsbeviset finner du ved å klikke på Styreskolen

Finn sertifiseringsbevis

19. Klikk "Min side"

Gå til Min side for å finne ditt sertifiseringsbevis

Klikk 'Min side'

20. Søkefunksjon

Styreskolen kan også brukes som søkefunksjon

Søkefunksjon

21. Styrebloggen

Det siste du finner i Orgbrain Academy er Styrebloggen

Styrebloggen

22. Styrebloggen

Styrebloggen oppdateres ofte og inneholder tips, caser og nyheter fra styrerommet

Styrebloggen

Takk for at du så denne videoen. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain.