Hva er Oppgaver

Guiden viser deg hvordan du bruker modulen Oppgaver i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Guiden viser deg hvordan du bruker modulen Oppgaver i Orgbrain

1. Oppgaver

Gå til Oppgaver

Oppgaver

2. Oppgaver

Her kan du lage oppgaver med tidsfrist og prioritet som du kan delegere til brukere i portalen. Du kan også opprette private oppgaver som kun du har tilgang til. Det er også mulig å opprette en dialog med de som har tilgang til en oppgave

Oppgaver

3. Ny oppgave

Oppgaver kan opprettes fra tre steder. Du kan opprette oppgaver direkte i modulen

Ny oppgave

4. Oppfølgingssak fra møte

Oppfølgingssaker fra møter blir også lagt under modulen Oppgaver

Oppfølgingssak fra møte

5. Oppgaver til Datarom

Du kan i tillegg opprette oppgaver i Datarom, knyttet til filer eller mapper

Oppgaver til Datarom

6. Underoppgave

Om du ønsker å legge til en underoppgave klikker du på de tre prikkene

Underoppgave

7. Legg til underoppgave

Velg Legg til underoppgave

Legg til underoppgave

8. Opprett

Når du har lagt inn informasjonen du trenger, klikker du Opprett

Opprett

9. Se oppgave

Ønsker du å se nærmere på en oppgave, klikker du på den

Se oppgave

10. Underoppgaver

Om det er knyttet andre oppgaver til oppgaven som er åpnet, vises det her. Her ser vi at denne oppgaven har en underoppgave

Underoppgaver

11. Vedlegg

Det kan legges til vedlegg

Vedlegg

12. Kommentar

Det kan også legges til kommentarer for å skape dialog med ansvarlig for oppgaven