Hva er Meldinger

Denne guiden viser hva Meldinger er i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser hva Meldinger er i Orgbrain

1. Meldinger

Gå til Meldinger

Meldinger

2. Meldinger

Meldinger er en meldingsfunksjon hvor administrator kan sende meldinger til brukere som får e-post om ny melding. For så å logge seg inn i portalen for å lese meldingen. Dette kan være informasjon som kun skal være tilgjengelig for de med styretilgang, eller offentlig rapportering som blir gjort tilgjengelig for samtlige brukere

Meldinger

3. Filter

Her kan du filtrere meldingene

Filter

4. Alle og styret

Du kan velge å se meldinger sendt til bare styret eller meldinger til alle, altså både styret og eiere/medlemmer

Alle og styret

5. Offentlig

Offentlig betyr at meldingen er sendt til både styret og eiere/medlemmer

Offentlig

6. Bare for styret

Bare for styret betyr at bare styret ser denne meldingen

Bare for styret

Takk for at du så denne videoen. Denne guiden dekket hvordan du bruker Meldinger i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss