Fjern vedlegg fra et møte

Denne guiden vil vise deg hvordan du fjerner vedlegg fra et møte i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden vil vise deg hvordan du fjerner vedlegg fra et møte i Orgbrain

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Gå til møtet

Klikk på det aktuelle møtet

Gå til møtet

3. Agenda

Gå til Agenda

Agenda

4. Åpne agendapunkt

Åpne agendapunktet hvor du ønsker å slette et vedlegg

Åpne agendapunkt

5. Vedlegg

Finn vedlegget

Vedlegg

6. Tre prikker

Klikk på tre prikker

Tre prikker

7. Fjern vedlegg

Velg Fjern vedlegg

Fjern vedlegg

8. OK

Klikk OK

OK

9. Filvedlegg

Vedlegget ligger fortsatt under Filvedlegg, klikk på Filvedlegg

Filvedlegg

10. Huk av

Huk av vedlegget

Huk av

11. Søppelbøtte

Klikk på søppelbøtta

Søppelbøtte

12. Slett

Klikk på Slett

Slett

13. Vedlegget er fjernet

Vedlegget er nå fjernet

Vedlegget er fjernet

Takk for at du så denne videoen. I denne guiden har du lært hvordan du fjerner vedlegg fra et møte i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss