1. Support
  2. Møter
  3. Generelt for alle typer møter

Finn tid for neste møte

Inviter møtedeltakere til å stemme over alternative møtetidspunkter

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne veiledningen viser hvordan du kan invitere deltakere til å stemme over møtedato og tid

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Velg møte

Velg møtet det gjelder

Velg møte

3. Finn tid

Klikk på Finn tid

Finn tid

4. Nytt tidsforslag

Klikk videre på Nytt tidsforslag

Nytt tidsforslag

5. Tid og dato

Legg til tid og dato på forslaget

Tid og dato

6. Ønsket antall

Legg til ønsket antall forslag

Ønsket antall

7. Lagre

Lagre endringene når du har lagt inn ønsket antall forslag

Lagre

8. Inviter til avstemning

Når endringene er lagret, vil du ha muligheten til å sende invitasjon til avstemning

Inviter til avstemning

9. Svarfrist

Sett på en svarfrist

Svarfrist

10. E-postmelding

Legg inn en e-postmelding. Dette er ikke påkrevd og invitasjonen vil automatisk bli sendt med teksten som står

E-postmelding

11. Huk av

Huk av for hvem som skal være med å avgi en stemme for møtetidspunkt

Huk av

12. Inviter

Inviter deltakere til avstemningen

Inviter

13. Se avgitte stemmer

Klikk her for å se avgitte stemmer

Se avgitte stemmer

14. Se svar

Her kan du se hva de inviterte har gitt som svar

Se svar

15. Sett tidspunkt

Tidspunktet på møtet vil automatisk endre seg til det tidspunktet flest foretrekker. En administrator kan likevel huke av og velge et annet tidspunkt her

Sett tidspunkt

16. Sett møtetidspunkt

Sett møtetidspunktet når du har fått inn svar fra de inviterte. Møtet i portalen vil automatisk oppdatere seg til det gitte tidspunktet

Sett møtetidspunkt

Takk for at du så denne videoen. Veiledningen viste hvordan du kan invitere deltakere til å stemme over møtedato og tid. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain