Finn protokoll og vedlegg fra møter

Denne guiden viser hvor du finner protokoll og vedlegg fra møter holdt i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser hvor du finner protokoll og vedlegg fra møter holdt i Orgbrain

1. Møtet

Dette styremøtet er holdt i Orgbrain og jeg ønsker å finne protokoll og vedlegg fra møtet

Møtet

2. Datarom

Gå til Datarom

Datarom

3. Møtefiler

Åpne Møtefiler

Møtefiler

4. Velg folder

I Møtefiler vil alle vedlegg og protokoller fra møter holdt i Orgbrain, legge seg

Velg folder

5. Styremøter

Klikk Styremøter

Styremøter

6. Åpne mappen

Åpne mappen

Åpne mappen

7. Velg møtet

Velg møtet du vil se protokoll og vedlegg fra

Velg møtet

8. Vedlegg

Alle vedlegg knyttet til møtet vil legge seg i denne mappen

Vedlegg

9. Vedlegg

Her er vedleggene fra møtet

Vedlegg

10. Protokoll

Protokollen fra møtet legger seg i denne mappen

Protokoll

11. Protokoll

Her ligger protokollen fra møtet

Protokoll

Takk for at du så denne videoen. Guiden viste hvor du finner protokoll og vedlegg fra møter holdt i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss