1. Support
  2. Orgbrain Academy

Finn ditt diplom

Denne guiden viser hvor du finner diplomet ditt fra styreskolen i Orgbrain Academy

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser hvor du finner diplomet ditt i Orgbrain Academy

1. Orgbrain Academy

Gå til Orgbrain Academy

Orgbrain Academy

2. Styreskolen

Velg Styreskolen i venstremenyen

Styreskolen

3. Pil Styreskolen

Klikk på pila

Pil Styreskolen

4. Min side

Gå til Min side

Min side

5. Diplomet

Her finner du ditt diplom, med muligheter for nedlastning

Diplomet

Takk for at du så denne videoen. Guiden viste hvor du finner diplomet ditt i Orgbrain Academy. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain