1. Support
  2. Møter
  3. Generelt for alle typer møter

Endre møtedato

Denne guiden viser hvordan du endrer møtedato på et møte

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser hvordan du endrer møtedato på et møte

1. Møter

Gå til Møter

Møter

2. Velg møtet

Velg møtet du vil endre dato på

Velg møtet

3. Endre

Klikk på Endre

Endre

4. Kalenderen

Klikk på kalenderen eller skriv inn ønsket dato

Kalenderen

5. Velg dato

Velg ny møtedato

Velg dato

6. Lagre

Klikk Lagre for å bekrefte endringene

Lagre

7. Møtedato endret

Møtet er nå satt til ny dato

Møtedato endret

8. Innkalt - informer om oppdatering

Om møtet har status Innkalt vil det være mulig å sende ut informasjon om oppdatering på møtet

Innkalt - informer om oppdatering

Takk for at du så denne videoen. Guiden viste hvordan du endrer møtedato på et møte. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss i Orgbrain