Endre din e-postadresse

Denne guiden viser hvordan du endrer din e-postadresse i Orgbrain

Hei, og velkommen til denne guiden fra Orgbrain. Før vi starter, vil jeg opplyse at denne guiden er laget ved bruk av kunstig intelligens. Vi benytter denne teknologien for å kunne tilby deg en bedre og mer effektiv opplæring. Denne guiden viser hvordan du endrer din e-postadresse i Orgbrain

1. Kontoinnstillinger

Du endrer din e-post på Kontoinnstillinger. Kontoinnstillinger finner du ved å klikke på initialene dine i høyre hjørne eller ved å klikke på avataren din

Kontoinnstillinger

2. Lås opp

Lås opp for å gjøre endringer. Klikk på hengelåsen

Lås opp

3. Endre

Velg Endre

Endre

4. Til

Skriv inn e-postadressen du ønsker å endre til

Til

5. Fortsett

Klikk Fortsett for å gjennomføre endringen

Fortsett

Takk for at du så denne videoen. Guiden viste hvordan du endrer din e-postadresse i Orgbrain. Har du ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med oss